Ezt az isteni olaszos kenyeret megsütni egyáltalán nem ördöngősség.
Az Aldiban vettem a minap Ciabatta kenyérlisztet ( Korngold a márka), amihez csak víz kell, mert a többi hozzávaló gyárilag benne van,
és a feléből sütöttem ezt a rusztikus kenyeret.
Miután megkelt a tészta, téglalapot formáztam belőle,
a két végét ellentétes irányba csavartam,
megkentem vízzel kikevert tojásfehérjével és megszórtam szezámmaggal.
A sütőt előmelegítettem 200 fokra, majd sütőzacskóba ügyeskedtem a kenyeret,
a zacskó száját aláhajtottam és 15-20 perc alatt ilyen szép ropogósra sütöttem!
Ajánlom minden háziasszonynak vagy -úrnak, próbáljátok ki!
Az Aldiban vettem a minap Ciabatta kenyérlisztet ( Korngold a márka), amihez csak víz kell, mert a többi hozzávaló gyárilag benne van,
és a feléből sütöttem ezt a rusztikus kenyeret.
Miután megkelt a tészta, téglalapot formáztam belőle,
a két végét ellentétes irányba csavartam,
megkentem vízzel kikevert tojásfehérjével és megszórtam szezámmaggal.
A sütőt előmelegítettem 200 fokra, majd sütőzacskóba ügyeskedtem a kenyeret,
a zacskó száját aláhajtottam és 15-20 perc alatt ilyen szép ropogósra sütöttem!
Ajánlom minden háziasszonynak vagy -úrnak, próbáljátok ki!
Na, de hogy készítetted a tésztát?
VálaszTörlés