Textilbe álmodott varázslatos világba érkeztél !

Kreatívkodásaimat szeretném ezen blogon keresztül megosztani veletek!
Lesz szó varrásról, hímzésről, sütésről, főzésről, kis családomról és túraötletekről, programokról egyaránt....




Saját fotó
Boldog feleség, kétgyermekes anyuka s nem mellesleg régésztechnikus vagyok... Szívesen készítek számodra egyedi, kreatív kézműves ajándékot, babát, tündért, állatfigurát vagy lakásdekorációt!

2010. április 3.

Stahl - féle sült paradicsom ebédre


Imádjuk ezt az ízlelőbimbókat kényeztető finomságot! Most már érezni a balzsamecet és a fokhagyma kakukkfűvel keveredő illatát, mely belengi az egész lakást!

Sült paradicsom:

25 dkg paradicsom, gerezdekre vágva
2 gerezd fokhagyma, megpucolva és hosszában félbevágva
3-4 friss kakukkfűág
½ evőkanál balzsamecet
1 nagy csipet cukor
1 evőkanál olívaolaj
só és frissen őrölt bors

A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütőn 6-os fokozat).
A gerezdekre vágott paradicsomot és a hosszában félbevágott fokhagyma-gerezdeket beletesszük egy kisebb tepsibe, hozzádobjuk a friss kakukkfűágakat, és összekeverjük a balzsamecettel, az olívaolajjal és a cukorral. Megsózzuk, megborsozzuk, aztán 30-35 perc alatt megsütjük a forró sütőben. 

A köret hozzá ( szóval a főétel) pulykamell szeletek, sózva, borsozva, rá baconszalonna fektetve, mozzarellával letakakarva, rizzsel.
Ám az igazi ízt a sült paradicsom fogja adni!!!
Próbáljátok ki Ti is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...