Before
After
Többek kérésére jöjjön hát a recept!
- csirke, vagy pulykahús
- gomba
- alma
- vörös-, lilahagyma, fokhagyma
- répa
- krumpli
- babérlevél
- rozmaring
- só
- bors
- fehérbor (Tokaji aszú)
Veszel egy tűzálló edényt, beleteszel minden hozzávalót, kevés olajon kicsit megpirítod a húst és a felaprított zöldséget, locsolsz rá egy kis bort, majd fóliával letakarod és betolod a 180 fokos sütőbe.
Bő félóra múlva leveszed a fóliát és megkened mézzel a húst, így az szép pirosra sül.
Ennyire egyszerű...az illata mennyei, az íze...hmmmmmmmmmmmmmmmm
Valóban hmmmmmm lehet! Átjön!!:))
VálaszTörlésNagyon jól hangzik! Lehet, hogy hétvégén el is készítem :))
VálaszTörlésNagyon finomnak néz ki, mindenképp ki kell próbáljam!!
VálaszTörlésTegnap ez volt ebédre, nagyon finom volt, köszönöm hogy megosztottad a receptet.Rozmaringom nem volt, kakukkfüvet tettem bele helyette és úgy is nagyon jó, a sütés maga pedig felér egy illatterápiával:)))
VálaszTörlés