Textilbe álmodott varázslatos világba érkeztél !

Kreatívkodásaimat szeretném ezen blogon keresztül megosztani veletek!
Lesz szó varrásról, hímzésről, sütésről, főzésről, kis családomról és túraötletekről, programokról egyaránt....




Saját fotó
Boldog feleség, kétgyermekes anyuka s nem mellesleg régésztechnikus vagyok... Szívesen készítek számodra egyedi, kreatív kézműves ajándékot, babát, tündért, állatfigurát vagy lakásdekorációt!

2012. január 26.

Franciás almás csirke

 Before
 After
Többek kérésére jöjjön hát a recept!


  • csirke, vagy pulykahús
  • gomba
  • alma
  • vörös-, lilahagyma, fokhagyma
  • répa
  • krumpli
  • babérlevél
  • rozmaring
  • bors
  • fehérbor (Tokaji aszú)

Veszel egy tűzálló edényt, beleteszel minden hozzávalót, kevés olajon kicsit megpirítod a húst és a  felaprított zöldséget, locsolsz rá egy kis bort, majd fóliával letakarod és betolod a 180 fokos sütőbe.
Bő félóra múlva leveszed a fóliát és megkened mézzel a húst, így az szép pirosra sül.
Ennyire egyszerű...az illata mennyei, az íze...hmmmmmmmmmmmmmmmm

4 megjegyzés:

  1. Valóban hmmmmmm lehet! Átjön!!:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól hangzik! Lehet, hogy hétvégén el is készítem :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finomnak néz ki, mindenképp ki kell próbáljam!!

    VálaszTörlés
  4. Tegnap ez volt ebédre, nagyon finom volt, köszönöm hogy megosztottad a receptet.Rozmaringom nem volt, kakukkfüvet tettem bele helyette és úgy is nagyon jó, a sütés maga pedig felér egy illatterápiával:)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...