Textilbe álmodott varázslatos világba érkeztél !

Kreatívkodásaimat szeretném ezen blogon keresztül megosztani veletek!
Lesz szó varrásról, hímzésről, sütésről, főzésről, kis családomról és túraötletekről, programokról egyaránt....




Saját fotó
Boldog feleség, kétgyermekes anyuka s nem mellesleg régésztechnikus vagyok... Szívesen készítek számodra egyedi, kreatív kézműves ajándékot, babát, tündért, állatfigurát vagy lakásdekorációt!

2013. május 20.

Pünkösdi vásár Majkon - képes beszámoló

A Vértes szívében található egy eldugott remeteség, a majki kamalduli szerzetesrend székhelye, ahol szombaton jótékonysági pünkösdi fesztivált és vásárt rendeztek.
Szülőfalum a közelben található, ezért én is részt vettem a Bebibolt portékáival. 
Nagyon jól sikerült a vásár, a rendezvény programjai is színvonalasak voltak, az idő szép, így az odalátogató helybeliek és turisták is nagyon jól érezték magukat!
Köszönöm szépen a vásárlást, remélem jövőre újra találkozunk!

















3 megjegyzés:

  1. Majk - nagyon szép enmlékeim vannak rá. Az egyetem után voltam ott táborban, ami elméletileg régésztábornak készült. Hát nem tudom mennyire régészet a vízelvezető árok ásás :-) de jó volt. A hátsó kastély gyönyörű falfestményes termében ebédeltünk :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, az utánatok jövő régésztábor egyik résztvevője én voltam...Pozsonyi egyetemisták voltak előttünk, Fárizs Zoltán vezetésével, mi meg francia és skót diákokkal ástunk...van pár újságcikkem is róla:)mi is ott ettünk!

      Törlés
  2. Mindig bebizonyosodik, hogy milyen kicsi a világ :-) Nekem az volt az utolsó "szabad" táborom. Egyetem befejezve, dolgozni még nem dolgoztam, úgyhogy pihi minden téren.
    De amint olvasgatom, Te maradtál a régészetnél. Mindig is érdekelt, de 18 évesen nem voltam elég elszánt, így maradt az építészet, de nem bántam meg. A régészetről meg csak olvasgatok.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...