Textilbe álmodott varázslatos világba érkeztél !

Kreatívkodásaimat szeretném ezen blogon keresztül megosztani veletek!
Lesz szó varrásról, hímzésről, sütésről, főzésről, kis családomról és túraötletekről, programokról egyaránt....




Saját fotó
Boldog feleség, kétgyermekes anyuka s nem mellesleg régésztechnikus vagyok... Szívesen készítek számodra egyedi, kreatív kézműves ajándékot, babát, tündért, állatfigurát vagy lakásdekorációt!

2012. július 27.

Frottír nyuszók a bokodi falunapra







Ezeket a nyuszikat is Bokod  falunapjára készítettem.
 Szurkoljatok, hogy ne legyen zivatar holnap!

Szeretettel várok minden kedves falumbelit és a Vértes környékén időzőket, látogassanak el Bokodra!




A két napos programsorozat július 27-én pénteken kezdődik. A tervek szerint 20 órakor Reasonx rock koncert nyitja a sort, majd Vagyóczki Bálint lemezlovas szolgáltatja a talpalávalót.
Másnap, szombaton nyolc órára várják a gyermekeket az Öreg-tavi horgászversenyre, a sportpályára pedig kispályás labdarúgó-mérkőzésre. A rendezvénytér ugyancsak programokkal telik meg: reggel már begyújtanak be a bogrács alatt. A kóstoló közben vadpörkölt, a Dad és Bokodi Földtulajdonosok Közösség felajánlásával halászlé rotyog majd.
Majd kulturális programoké lesz a főszerep. A döBitlisz rock zenekart egy bokodi blokk követi. A helyi néptáncosok bemutatóját Balogh Bettina és Balogh Alíz hegedűszólója, Ruff Nikoletta és Szmilek Rebeka énekes műsora követi, de lesz hastánc bemutató és a modern táncosok óvodás csoportja és a zsitvabesenyői testvértelepülés delegációja is fellép. A sztárvendég a két évvel ezelőtti népszerű tehetségkutatóban feltűnt Non Stop Vokál lesz. A falunapot bál és Tihanyi Dániel fellépése zárja.
A két nap alatt tombolán is érdemes majd próbálkozni. Fődíjként egy laptop és egy hűtőszekrény talál gazdára, sőt a nyeremények közt kisorsolnak egy hosszú hétvégét a Bokodi Vadászháznál.

Non Stop Vokál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...