2012. augusztus 9.

Levendulás keksz és szörp

 Vendégeket vártunk a minap, nekik készítettem ezt finom levendulás-kókuszos kekszet. Az alaprecept a Levendula magazinból származik, csak a kukoricaliszt helyett kókuszt tettem bele, 1 tojást és 2 tojássárgáját használtam, a porcukrot levendulás kristálycukorra cseréltem, kihagytam az áfonyát és végül porcukorba forgattam a kisült kekszeket.



A szörp a levendulaszirup receptje alapján készült, csak tettem bele egy teáskanál citromsavat, 7 órán át áztattam, majd leszűrtem a szirupot és tonikkal öntöttem fel! Nagyon ütős lett!!!

1 megjegyzés:

  1. Szio! A múltkoriban kipróbáltam a levendulás cukrot. csináltam egy isteni "Lusta asszony rétest és a tetejét levendulás cukorral szórtam be. Isteni lett. Köszönöm az ötletedet! A dícséreteket viszont én zsebeltem be.:-))))

    Legyen szép napod!

    VálaszTörlés