Előre is elnézést kérek azoktól, akik a varrás miatt olvassák a blogomat...hamarosan ilyen témájú bejegyzések is megtalálhatóak lesznek itt!
A vasárnapi menü a következő volt: vaddisznómáj fűszeres tejben párolva, majd szalonnás hagymán lepirítva kakukkfüves ribizlilekvárral és tormakrémes burgonyapürével.
A ribizlilekvár nagyon egyszerűen készült: a nyáron lefagyasztott ribizlit citromlével, kakukkfűvel összeforraltam, 10 percig állni hagytam, majd ízlés szerinti cukorral összefőztem. Száraz dunsztban hagytam kihűlni.
A krumplipüré receptjét HuNoCu.blogspot.com oldalon találtam!
Próbáljátok ki, érdemes!
Ez igen, különleges ebéd volt:) Szívesen megkóstóltam volna:)
VálaszTörlésÚúúúú, de ínycsiklandó menü!!!! Én szívesen olvasom ez irányú tevékenységeidet is! Irigykedem az ügyességed "látván"! :)
VálaszTörlésnagyon jól hangzik
VálaszTörlésÉn NAGYON élvezem,hogy recepteket is írsz!!!!!Nálam is minden téma megtalálható....mint az élet.:)
VálaszTörlésMost varrás közben főzöl, vagy főzés közben varrsz?:)
VálaszTörlésMindegy, mert egyformán jók.